Gezichtsbehandeling

Bent u nog nooit bij een schoonheidsspecialist geweest of bent u benieuwd wat er mogelijk is tijdens een schoonheidsbehandeling?

Als u nog nooit naar de schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voor stellen dat u zich afvraagt wat nu een gezichtsbehandeling inhoud. Sommige mensen vinden het ook best spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Op deze website heb ik foto’s geplaatst van de salon waar u ontvangen wordt, zo kunt u al vast een kijkje binnen nemen.

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen op de stoel. Voordat we aan de behandeling beginnen vraag ik of je je shirt uit zou willen doen. Maak u geen zorgen, ik heb een heerlijke zachte deken die ik over u heen leg, zodat u het niet koud kunt krijgen.

Als u een keuze heeft gemaakt welke behandeling u wilt, dan bekijk ik uw huid en stel wat vragen over de gevoeligheid van uw huid en ik weet dan welke, op uw huidtype afgestemde, producten ik kan gebruiken.We kunnen de huid kalmeren, diep reinigen of op anti-aging werken. Maar denkt u ook aan pigmentatie of roodheid in het gelaat.

Reiniging

Dan zal ik beginnen met een oppervlakte reiniging van uw gezicht en décolleté. Zo kan ik make-up resten verwijderen en ander vuil dat zich op de huid heeft gehecht. Hierdoor is de huidstructuur beter te zien. Na het reinigen wordt de reinigingsmelk met een warme doek van het gezicht verwijderd.

Dieptereiniging

Bij de dieptereiniging worden de dode huidcellen door middel van een scrub (een creme met hele kleine korreltje) verwijdert. Na de inwerktijd wordt deze scrub weer verwijdert met een heerlijke warme doek. Dan reinig ik de huid nog na met watten, doordrenkt met een frisse reinigende lotion. Waarna ik desgewenst mee-eters en andere onzuiverheden zoals gerstekorrels kan verwijderen.

Na het reinigen is er ruimte voor overige wensen, zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Uiteraard alleen als u dit wenst.

Gezichtsmassage

Na bovenstaande komt het gedeelte waarin u heerlijk kunt ontspannen. Bij de massage wordt uw decolleté, schouders, nek, oren, hoofdhuid en gezicht gemasseerd. Met een frisse ontspannende massage olie. Aan het eind van de massage wordt de olie verwijderd met een heerlijke warme doek. Gevolgd door frisse watten met lotion.

Gezichtsmasker

Na de massage ga ik uw huid extra ondersteunen en voeden middels een masker. Door de massage heeft uw huid de juiste doorbloeding bereikt waardoor de voedingsstoffen in het masker beter kunnen worden opgenomen. Als de inwerktijd van het masker voorbij is, wordt het masker weer verwijderd met een heerlijk warme doek en een frisse lotion.

Dagverzorging

Om u weer beschermt de dag in te brengen, breng ik een serum, oogcreme en een dagverzorging aan op uw huid. Zodat u weer fris, ontspannen en opgewekt uw dag in kunt gaan.