GezichtsbehandelingPUURR Facial rituelen / Behandelingen | Bnaturall beautysalon

Bent u nog nooit bij een schoonheidsspecialist geweest of bent u benieuwd wat er mogelijk is tijdens een schoonheidsbehandeling?

Als u een keuze heeft gemaakt welke behandeling u wilt, dan bekijk ik uw huid en stel wat vragen over de gevoeligheid van uw huid en ik weet dan welke, op uw huidtype afgestemde, producten ik kan gebruiken.We kunnen de huid kalmeren, diep reinigen of op anti-aging werken. Maar denkt u ook aan pigmentatie of roodheid in het gelaat.

Reiniging

Dan zal ik beginnen met een oppervlakte reiniging van uw gezicht en décolleté. Zo kan ik make-up resten verwijderen en ander vuil dat zich op de huid heeft gehecht. Hierdoor is de huidstructuur beter te zien. Na het reinigen wordt de reinigingsmelk met een warme doek van het gezicht verwijderd.

Dieptereiniging

Bij de dieptereiniging worden de dode huidcellen door middel van een scrub (een creme met hele kleine korreltje) verwijdert. Naar gelang welke behandeling u heeft gekozen kunnen we ook een fruitzuur peeling doen, deze werkt dieper in de huid, gericht op huidverbetering (denk aan rimpels, pigment, acne, littekens). Na de inwerktijd wordt deze scrub weer verwijdert met een heerlijke warme doek. Dan reinig ik de huid nog na met watten, doordrenkt met een frisse reinigende lotion. Waarna ik desgewenst mee-eters en andere onzuiverheden zoals gerstekorrels kan verwijderen.

Na het reinigen is er ruimte voor overige wensen, zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Uiteraard alleen als u dit wenst.

Gezichtsmassage

Na bovenstaande komt het gedeelte waarin u heerlijk kunt ontspannen. Bij de massage wordt uw decolleté, schouders, nek, oren, hoofdhuid en gezicht gemasseerd. Met een frisse ontspannende massage olie. Aan het eind van de massage wordt de olie verwijderd met een heerlijke warme doek. Gevolgd door frisse watten met lotion.

Naar gelang uw behandelingskeuze, kan ik ook een bindweefselmassage uitvoeren. Gericht op het activeren van de aanmaak van collageen, voor versteviging van de huid en verminderen van rimpels.

Gezichtsmasker

Na de massage ga ik uw huid extra ondersteunen en voeden middels een masker. Door de massage heeft uw huid de juiste doorbloeding bereikt waardoor de voedingsstoffen in het masker beter kunnen worden opgenomen. Als de inwerktijd van het masker voorbij is, wordt het masker weer verwijderd met een heerlijk warme doek en een frisse lotion.

Dagverzorging

Om u weer beschermt de dag in te brengen, breng ik een serum, oogcreme en een dagverzorging en zonbescherming aan op uw huid. Zodat u weer fris, ontspannen en opgewekt uw dag in kunt gaan.

 

Naast de huidige gezichtsbehandelingen geef ik ook Bindweefselmassage voor het gelaat.

Bindweefselmassage voor het gelaat.

Wat doet het en waarom is het zo populair?

Je hebt er vast al over gehoord. Prachtige resultaten die worden bereikt met bindweefselmassage.

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, haalt blokkades weg en zorgt voor het verstevigen van de huid. Rimpels, jonge littekens en vochtophogingen worden zichtbaar minder.

De massage werkt op de diepere huidlagen (onderhuidsbindweefsel). Daar bevinden zich fibroblasten (bindweefselcellen) die zorgen voor de aanmaak van collageen (zorgt voor stevigheid in de huid) en elastine (zorgt voor veerkracht en elasticiteit in de huid). De huid wordt aangezet tot vernieuwing, wordt gelift en krijgt een stralende teint. Er is duidelijk voelbaar verschil van voor en na de behandeling.

ResultaatBowie Medical | Specialisatie Huidverbeterende Bindweefselmassage

 • Strakkere stevigere huid.
 • Minder lijntjes en rimpels.
 • Stralendere uitstraling.
 • Minder verklevingen.
 • Mooiere teint.

Voor welke huid

 • Preventief voor alle huidtypenInfo Behandeling | Jetzets Beauty Care
 • Verouderde huid.
 • Schilferige huid.
 • Slecht doorbloede huid.

 

Tevens werk ik ook met Fruitzuur behandelingen

Fruitzuur

Een fruitzuurpeeling wordt ingezet als huidverbeterende behandeling. Fruitzuren zijn zeer effectief en niet meer weg te denken bij ons huidverzorgingsritueel. Er worden vele behandelingen en producten met fruitzuren aangeboden. De effectiviteit is afhankelijk van het soort fruitzuur en de PH-waarde van het product.

Wat zijn fruitzuren?

Fruitzuren zijn afkomstig van natuurlijke ingrediënten. We onderscheiden twee groepen: AHA (Alpha Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid). AHA’s zijn wateroplosbare zuren zoals glycolzuur en melkzuur. BHA is een vetoplosbare zuur: salicylzuur. Fuitzuren zijn zuurdere dan de normale zuurgraad van de huid en daarmee weken ze dode huidcellen los en stimuleren ze de vorming van nieuwe huidcellen.

Een fruitzuurpeeling wordt bij voorkeur als kuur ingezet. In een kuur is de werking cumulatief (opstapelend). Op deze manier is het resultaat beter en intensiever. De interval is in dan iedere 2-4 weken.

 • Verbeteren algehele huidconditieOuder wordende huidHyper Pigmentatie
 • Anti-ageing, afvlakken fijne lijntjes, rimpels
 • Hyperpigmentatie
 • Vochtarme huid
 • Doffe vale huid
 • Vette huid, verstopte poriën, acne.
 • Grove porieen

Contra-indicaties
Een contra-indicatie is een zeer gevoelige huid, eczeem en open wondjes, actieve herpes simplex (koortslip), gebruik van Roacutane en zwangerschap en borstvoeding, donkere huid, actieve rosacea, overgevoeligheid voor asperines (bij salicylzuur).

Belangrijk: geen zon, intensieve sport of sauna binnen 48 uur.